Wednesday, June 8, 2011

DUGAAN......

selamat petang kawan2....arini mood ketat jek...moody n rasa nak suami ada je kt sebelah ni 24jam..tapi nak wat camane..dia keje cari rezeki...kalau tak keje kang, makan batu plak hari2..hukhukhuk...tapi siyesly nak ada seseorang disisi sebab nak nanges n peluk someone..hurm..... 2,3 arini dugaan datang bertimpa2....rasa payahnya nak teruskan hidup..rasa berat sangat segala2nya..tak tahu nak mengadu dengan sapa...rasa diri ni lah paling malang kt dunia ni...tapi bila terjumpe video ni...baru tersedar..(sebenarnye dah lama sedar, tapi wat2 tak sedar)..yang rupanya ada lagi orang lebih malang n susah dari saya...kawan2 mesti dah tengok video ni kan...sian dia...dari kecik dah rasa macam2 dugaan hidup.... tak tahu macamana kalau saya ada kt tempat dia..mesti ari2 nanges...dan mesti saya tak gemuk camni...lalalala...


sedih sangat kan hidup dia...sesusah2 saya ni, ada jugak mak ayah, adik beradik jadi tempat mengadu..ada suami yang prihatin...tapi dia camane...sian dia....seb bek suara dia sedap sangat...hope die bleh la ubah hidup dia nanti jadi lebih baik......

dan video kat bawah ni, untuk kuatkan semangat saya balik.....semangat yang tah lari kemana.... hurm.....malas la nak cakap bebanyak...rasa nak lempang orang pun ada..ada sesapa yang volunter nak kena lempang sila angkat tangan!!!!! lalalalalala.....ok sesapa yang sedih2 tu, JANGAN MENYERAH yek...kuatkan semangat...doakan ada pelangi selepas hujan ok!!!!



JOM MAKAN!!

p/s: budak gemuk!!!!

2 comments:

  1. saya baru tengok video tu tadi :)
    kak,tak mo sesedih ! sayang akak ! heeeeeeeee

    ReplyDelete
  2. shalina samsudin : huhuhu..dah x sedey dah..dah hepi sesangat dah ni...hihihi cayang kamo juge..:)

    ReplyDelete